KDV Gremlins Hoofddorp & Rijsenhout

Algemeen - (KDV) Kinderdagverblijf Gremlins


Het is verstandig om op tassen, melk containertjes, speentjes de naam van uw kindje te zetten, dit om verwarring te voorkomen. Ook is het verstandig om reserve voeding mee te nemen.  Doe uw kind gemakkelijke kleding aan i.v.m. knutselen en spelen.

Het kinderdagverblijf is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of kapot gaan van kleding, schoeisel of speelgoed.  Wij hebben voor elk nieuw kindje een GREMLINS tas klaar liggen met zijn/haar naam waar u bijv. reservekleding in kan doen.

Verjaardagen worden op het kinderdagverblijf gevierd, u kunt het extra feestelijk maken met een eventuele traktatie. De kinderen mogen dit zelf uitdelen. Ze krijgen een feestelijke muts en cadeau en er wordt gezongen en gedanst. U kunt ook uw camera bij ons achterlaten.

In verband met de planning e.d. verzoeken wij u uw vakantie vroegtijdig door te geven.  Ziet u af van uw plaatsbevestiging, dan dient u dit minimaal 2 maanden voor de desbetreffende datum af te melden! Anders zijn wij genoodzaakt 2 maanden in rekening te brengen.  Elk kind wordt bij binnenkomst vermeld in het schrift.

De hele dag wordt bijgehouden hoe uw kind heeft geslapen, gegeten en het aantal keren dat het verschoond is etc.  De leidsters nemen dit graag met u door bij het ophalen van uw kind.

DIRECTE INFORMATIE, POSTADRES EN KANTOOR: KLEINE BELT 1 - 2133ML HOOFDDORP - TEL. 023 563 0770 - EMAIL: INFO@KDVGREMLINS.NL


Kinderdagverblijf GREMLINS

Kleine Belt 1
2133 ML Hoofddorp

023 563 0770

info@kdvgremlins.nl

Kinderdagverblijf GREMLINS

Pampusstraat 28a
1435 LJ Rijsenhout

029 7326 565

info@kdvgremlins.nl


Copyright © 1990 - 2016 Kinderdagverblijf Gremlins - All rights reserved. | Powered by Xenodesign