KDV Gremlins Hoofddorp & Rijsenhout

Hoofddorp - (KDV) Kinderdagverblijf Gremlins


Claudia Akkerman

Ik ben Claudia Akkerman, getrouwd en 2 kinderen Dylan (8 jaar) en Megan (5 jaar). In mijn vrije tijd probeer ik veel leuke en gezellige dingen te doen met mijn kinderen, uitstapjes maken zoals in de olmenhorst appels plukken tot een dagje naar een pretpark en heerlijk genieten van mijn kinderen.

Sinds 2003 bij Kinderdagverblijf "Gremlins" en ik heb het na al die jaren nog steeds erg naar mijn zin.  Wat mij erg aantrekt van onze kleine locatie is het contact met de ouders, wij kennen als leidsters alle kinderen en ouders.  Ook de verticale groepen vind ik prettig dat is net zoals thuis met alle leeftijden, broertjes en zusjes bij elkaar op één groep.

Tamara Kerkstra

Administratie leidinggevende, staat midden in t leven, creatief, spontaan, gek op verschillende culturen, voeding, koken, reizen, lifestyle, religies, familie & kids.

Pamela Kaslander

Welkom! Mijn naam is Pamela Kaslander en ik ben de eigenaresse van kinderdagverblijven Gremlins. Al in mijn tienerjaren paste ik graag bij mensen thuis op kinderen, en ik werd al snel tante van drie allerliefste nichtjes waar ik veel mee optrok en toen ik 21 jaar oud was heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Al snel samen met mijn zus (de moeder van mijn drie nichtjes). Door de jaren heen kwamen er steeds meer collega's bij wat het werken in de kinderopvang nog veel leuker maakt. Samen zorgen wij nu al meer dan 24 jaar voor professionele kinderopvang in een kleinschalig huiselijke sfeer en iedere dag weer werken wij aan mooie kwaliteiten en verbeteringen.

Marjon Venneker

Hallo,  ik ben Marjon Venneker, ik ben getrouwt en heb 2 kinderen van 4 en 8 jaar oud. Ik woon in Hoofddorp, en ik werk al ruim 15 jaar in de kinderopvang, wat ik nog steeds heeel leuk vind . 

Ik hou graag van knutselen zowel op mijn werk als met mijn eigen kinderen, ook ben ik graag buiten, in het weekend ga ik vaak naar het bos of naar het strand en ik vind dat het werken met kinderen een van de leukste banen is, ik word er erg vrolijk van!

Debby Maaskant

Ik ben Debbie Maaskant en woon op mezelf in Hoofddorp. Ik heb mijn helpende welzijn (stage) en mijn bbl opleiding bij Gremlins afgemaakt. Daarna ben ik in dienst gebleven voor 3 dagen in de week. Mijn hobby's zijn dansen en tekenen, vind het ook erg leuk om met de kinderen te knutselen/tekenen.

Ik werk nu bijna 4 jaar bij de Gremlins, de kinderen laten merken dat ze het fijn vinden dat je er bent. Ik vind het leuk om de kinderen te zien opgroeien en de gezelligheid, knuffels, grapjes en noem zo maar op!

Shannon Kerkstra

Hallo allemaal, leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website!

Ik ben Shannon Kerkstra, In januari 2018 ben ik begonnen aan de opleiding ''pedagogische medewerker'' aan het nova college, te hoofddorp. Hiervoor heb ik een jaar stage gelopen in Rijsenhout ook bij Gremlins en werk nu bij Gremlins als BBL'er voor 3 dagen in de week.

Het werken bij Gremlins maakt het zo leuk door de kleinschaligheid en de verticale groepen, elke dag is weer anders. Zelf ben ik erg creatief en houd ik ervan om leuke activiteiten samen te doen met de kinderen, de kinderen zien glimlachen en genieten maakt mijn dag compleet!

Liefs, Shannon

Melissa Clobus 

Mijn naam is Melissa Clobus.

Al vanaf kleins af aan heb ik gezegd dat ik later met kinderen wil gaan werken. Nadat ik mijn diploma heb behaald als pedagogisch medewerkster, ben ik voor 3 dagen per week gaan werken als gastouder bij een gastgezin met 3 kinderen. Toen ook de jongste 4 jaar werd en naar school ging was het tijd voor een nieuwe uitdaging: werken op een kinderdagverblijf. Inmiddels is die overstap al ruim 1 jaar geleden.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen het bij de opvang naar hun zin hebben, hierdoor voelen ze zich emotioneel veilig en kunnen ze zich blijven ontwikkelen in hun eigen tempo. En geef je ze de kans om hun eigen talenten verder te ontwikkelen. Verder ben ik erg creatief en vind het leuk om bewegingsactiviteiten met de kinderen te doen. 

DIRECTE INFORMATIE, POSTADRES EN KANTOOR: KLEINE BELT 1 - 2133ML HOOFDDORP - TEL. 023 563 0770 - EMAIL: INFO@KDVGREMLINS.NL


Kinderdagverblijf GREMLINS

Kleine Belt 1
2133 ML Hoofddorp

023 563 0770

info@kdvgremlins.nl

Kinderdagverblijf GREMLINS

Pampusstraat 28a
1435 LJ Rijsenhout

029 7326 565

info@kdvgremlins.nl


Copyright © 1990 - 2016 Kinderdagverblijf Gremlins - All rights reserved. | Powered by Xenodesign