KDV Gremlins Hoofddorp & Rijsenhout

Rijsenhout - (KDV) Kinderdagverblijf Gremlins


Natasja Boersma

Ik ben Natasja Boersma en ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en moeder van drie prachtige dochters, Anne is 12, Rosalie is 10 en Nienke is 7 jaar.  Na dat ik 2 jaar ben weggeweest ben ik sinds 1 januari 2013 weer terug bij Gremlins in Rijsenhout. Ik werk daar twee dagen met veel plezier. Daarvoor heb ik ruim negen jaar bij Gremlins Hoofddorp gewerkt.  Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen en knuffels uit te delen.

Tamara Kerkstra

Administratie leidinggevende, staat midden in t leven, creatief, spontaan, gek op verschillende culturen, voeding, koken, reizen, lifestyle, religies, familie & kids.


Pamela Kaslander

Welkom! Mijn naam is Pamela Kaslander en ik ben de eigenaresse van kinderdagverblijven Gremlins. Al in mijn tienerjaren paste ik graag bij mensen thuis op kinderen, en ik werd al snel tante van drie allerliefste nichtjes waar ik veel mee optrok en toen ik 21 jaar oud was heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Al snel samen met mijn zus (de moeder van mijn drie nichtjes). Door de jaren heen kwamen er steeds meer collega's bij wat het werken in de kinderopvang nog veel leuker maakt. Samen zorgen wij nu al meer dan 24 jaar voor professionele kinderopvang in een kleinschalig huiselijke sfeer en iedere dag weer werken wij aan mooie kwaliteiten en verbeteringen.

Hilde van Geijlswijk

Mijn naam is Hilde van Geijlswijk. Ik woon samen met mijn man en zoon van 9 sinds 2003 in Hoofddorp. Daarvoor heb ik van kleins af aan in Aalsmeer gewoond.
Sinds 1999 ben ik werkzaam in de kinderopvang, waar ik nog steeds van geniet. Ik heb het meest gewerkt op verticale groepen, wat ik erg leuk vind. In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om te bakken. Ook houd ik van lekker shoppen en ben ik een trouwe supporter bij de basketbal wedstrijden van mijn zoon. Verder vind ik het fijn om thuis lekker tijd met zijn drietjes door te brengen.  Sinds november 2016 ben ik werkzaam als invalkracht bij Gremlins, waar ik het direct naar mijn zin heb.

Melissa Clobus

Mijn naam is Melissa Clobus.

Al vanaf kleins af aan heb ik gezegd dat ik later met kinderen wil gaan werken. Nadat ik mijn diploma heb behaald als pedagogisch medewerkster, ben ik voor 3 dagen per week gaan werken als gastouder bij een gastgezin met 3 kinderen. Toen ook de jongste 4 jaar werd en naar school ging was het tijd voor een nieuwe uitdaging: werken op een kinderdagverblijf. Inmiddels is die overstap al ruim 1 jaar geleden.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen het bij de opvang naar hun zin hebben, hierdoor voelen ze zich emotioneel veilig en kunnen ze zich blijven ontwikkelen in hun eigen tempo. En geef je ze de kans om hun eigen talenten verder te ontwikkelen. Verder ben ik erg creatief en vind het leuk om bewegingsactiviteiten met de kinderen te doen. 

Shannon Kerkstra

Hallo allemaal, leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website!

Ik ben Shannon Kerkstra, In januari 2018 ben ik begonnen aan de opleiding ''pedagogische medewerker'' aan het nova college, te hoofddorp. Hiervoor heb ik een jaar stage gelopen in Rijsenhout ook bij Gremlins en werk nu bij Gremlins als BBL'er voor 3 dagen in de week.

Het werken bij Gremlins maakt het zo leuk door de kleinschaligheid en de verticale groepen, elke dag is weer anders. Zelf ben ik erg creatief en houd ik ervan om leuke activiteiten samen te doen met de kinderen, de kinderen zien glimlachen en genieten maakt mijn dag compleet!

Liefs, Shannon

DIRECTE INFORMATIE, POSTADRES EN KANTOOR: KLEINE BELT 1 - 2133ML HOOFDDORP - TEL. 023 563 0770 - EMAIL: INFO@KDVGREMLINS.NL


Kinderdagverblijf GREMLINS

Kleine Belt 1
2133 ML Hoofddorp

023 563 0770

info@kdvgremlins.nl

Kinderdagverblijf GREMLINS

Pampusstraat 28a
1435 LJ Rijsenhout

029 7326 565

info@kdvgremlins.nl


Copyright © 1990 - 2016 Kinderdagverblijf Gremlins - All rights reserved. | Powered by Xenodesign