KDV Gremlins Hoofddorp & Rijsenhout

(KDV) Kinderdagverblijf Gremlins


Kinderen van ongeveer 10 weken tot 4 jaar oud zijn van harte welkom bij kinderdagverblijf Gremlins.

De dagopvang bestaat uit hele dagen in 2 groepen van 12 kinderen. De groepsruimtes zijn ruim en licht ingedeeld, rekening houdend met alle leeftijden. Ze zijn van afwisselende spelmaterialen voorzien, die de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling van sociale en lichamelijke vaardigheden.

Verticale groep
Buiten dat zij leren omgaan met leeftijdsgenootjes is door de verticale groep meer een gezinsgevoel. Ze leren daarbij omgaan met meerdere leeftijden waarbij de kleintjes zich kunnen optrekken aan de wat oudere kinderen en de grotere kinderen leren rekening houden met de kleintjes. Onze ervaring is dan ook ontzettend positief daar ieder elkaar snel helpt en wil spelen zoals in een gezin.

Verzorging
Kinderdagverblijf Gremlins zorgt voor luiers, sudocreme, vers fruit (fruithapjes) brood, beleg & drinken (m.u.v. flessenvoeding). Uiteraard houden de leidsters rekening met individuele behoeftes, speciale wensen of eetgewoontes.

Dagindeling
Elke dag heeft een vaste indeling voor de kinderen, actieve en rustige momenten wisselen elkaar af. De zorg van de kinderen, het eten drinken, slapen, spelen en verschonen geeft een basisstructuur van de dag.

De dagindeling van de allerkleinsten is afgestemd op hun eigen ritme!

U kunt uw kindje tussen 7.30 en 9.00 uur komen brengen, hierna willen wij graag met alle kinderen verder om de dag te beginnen.  Tussen deze tijd heeft u ook even de mogelijkheid om eventueel persoonlijke dingen door te geven en rustig afscheid van u kindje te nemen. Een vast ritme met het wegbrengen kunt u het beste aanhouden om rust te creëren.

Het ophalen kunt u het beste voor 18.00 uur realiseren daar u wellicht nog vragen heeft over de gehele dag van uw kind.

Meer informatie kunt u vinden op deze website en in het informatie boekje. U kunt ook altijd bellen voor persoonlijk contact en informatie.

DIRECTE INFORMATIE, POSTADRES EN KANTOOR: KLEINE BELT 1 - 2133ML HOOFDDORP - TEL. 023 563 0770 - EMAIL: INFO@KDVGREMLINS.NL


Kinderdagverblijf GREMLINS

Kleine Belt 1
2133 ML Hoofddorp

023 563 0770

info@kdvgremlins.nl

Kinderdagverblijf GREMLINS

Pampusstraat 28a
1435 LJ Rijsenhout

029 7326 565

info@kdvgremlins.nl


Copyright © 1990 - 2016 Kinderdagverblijf Gremlins - All rights reserved. | Powered by Xenodesign