Lentebloem Rijsenhout

Bij de Lentebloem…

De Lentebloem is een gezellige groep voor kids van 0 tot 4 jaar.

Gremlins is open op werkdagen van 07.30 uur tot 18.00 uur. 
Een dag bij Gremlins kenmerkt zich door de prettige afwisseling van rust en ontspanning en van volop ontdekken en beleven. We werken met een  dagritme, hiermee bieden we de kinderen een gevoel van herkenning en veiligheid. Een dag vol herkenbare momenten en eenvoudige rituelen, zoals samen dag zwaaien, liedjes zingen bij elke maaltijd en een verhaaltje voor het slapen.  Al deze terugkerende momenten maken dat de kinderen zich zo snel thuis voelen bij Gremlins.

Naast een vertrouwd ritme van de dag betekend een dag bij Gremlins ook een dag vol nieuwe avonturen en uitdagingen, kleine en grote stappen die gezet worden. We hebben  steeds oog voor wat elke kind individueel nodig heeft maar weten ook hoe fijn het ook is voor kinderen om samen in een groep te mogen ontdekken en spelen.  

Kwaliteit waarborgen

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging  Kinderopvang. Om de kwaliteit te waarborgen houden wij ons aan het convenant Kwaliteit dat landelijk is vastgesteld. Daarnaast hanteren we de regels van de GGD en besteden we veel aandacht aan de (brand)veiligheid en hygiëne binnen onze kinderopvang.